Adolescentă din Sibiu s-a sinucis, după ce ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii în care apărea în ipostaze intime

O fată de 15 ani a fost găsită fără viață în magazia din curtea casei. Adolescenta s-ar fi sinucis după ce ar fi fost păcălită să realizeze mai multe fotografii în ipostaze intime, iar apoi a fost șantajată cu acestea.

Tragedia s-a întâmplat în județul Sibiu, iar imaginile indecente cu fata ar fi ajuns și la colegii ei, scriu jurnaliștii de la Sibiu Independent. Apelul la 112 a fost dat miercuri, în jurul prânzului, din satul Șura Mare.

„În jurul orei 12:00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a unui imobil din Șura Mare, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 15 ani. La fața locului s-au deplasat polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii că decesul ar fi survenit în urma săvârșirii unei infracțiuni cu violență”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Macabra descoperire a fost făcută chiar de fratele mai mic al adolescentei, în vârstă de doar 10 ani. Băiatul și-a alertat de urgență mama, care se afla la muncă într-o fabrică din Sibiu. La aflarea veștii, femeia a leșinat, fiind solicitată o ambulanță, scrie sursa citată.

Apropiații adolescentei cred că fata ar fi recurs la gestul extrem, după ce ar fi fost păcălită să realizeze mai multe fotografii în ipostaze intime, iar mai apoi ar fi fost șantajată cu acestea. Imaginile indecente, scrie sursa citată, ar fi ajuns și la prietenii și colegii fetei, lucru care i-ar fi declanșat depresia.

Motivul exact nu îl știm. Este o anchetă a poliției în desfășurare, dar ce vă pot spune din punct de vedere al colectivului clasei, fata era perfect integrată în colectiv, nu era o situație de bullying școlar. Era un copil cuminte, foarte cuminte la școală. Mai absenta când și când, dar mama era întotdeauna informată, dar nu a avut probleme de disciplină de când este la noi în școală. Nu am văzut-o niciodată să se certe cu vreun coleg. Era o fire mai artistică, a și vrut să aplice la Liceul de Artă. I-am dat fișa de înscriere săptămâna trecută. Era puțin retrasă, dar mai sunt copii de tipul acesta și sunt în regulă. Nu a dat semne că ar putea recurge la un astfel de gest. Acum câteva zile m-au rugat să merg cu ei să își facă poze pentru album și părea un copil vesel, dar nu știu ce era în sufletul ei. La școală era un copil de mijloc, învăța cât era necesar”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Adrian Lungoci, directorul Școlii Gimnaziale „Andrei Șaguna” din Șura Mare.

Trupul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, în vederea efectuării autopsiei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *