ALBA: Nu îi place libertatea – A încercat să violeze o femeie pentru a ajunge din nou la închisoare

Un bărbat de 35 de ani, din județul Alba, care a fost eliberat din închisoare de doar 8 luni a vrut să se întoarcă în închisoare. El a agresat sexual o femeie într-un centru comercial, fiind arestat preventiv pentru tentativă de viol.

Acesta nu s-ar fi adaptat la libertate și ar fi încercat de mai multe ori să comită diferite infracțiuni pentru a fi arestat și pentru a reveni la viața din închisoare, conform Ziare.com. Bărbatul le-ar fi spus apropiaților că vrea înapoi în închisoare pentru că nu rezistă în societate.

În 12 ianuarie 2024, a agresat sexual o femeia într-un magazin din Câmpeni. A fost arestat preventiv și nu a contestat măsura.

El a mai fost arestat preventiv și condamnat, în urmă cu zece ani, pentru omor. Acesta s-a întâlnit cu trei bărbați. Un om avea o sticlă de bere în mână și ceilalți trei i-au cerut bere și 5 lei. Pentru că a refuzat „oferta”, aceștia l-au bătut. Fiind grav rănit, l-au descălțat și l-au aruncat în albia văii care se afla în apropiere. În dimineața zilei următoare, el a fost găsit înecat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *