Alertă în Călărași! Bărbat căutat cu elicopterul după ce a făcut măcel: Și-a înjunghiat fosta iubită și a turnat benzină peste părinții ei

Este alertă maximă în județul Călărași. Mobilizare uriașă de forțe după ce un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită și pe prietenul actual al acesteia. Mai mult, el a vrut să le curme viața și părinților fetei și a turnat benzină peste ei. Atenție, vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Este desfășurare de forțe fără precedent în județul Călărași. Un individ este căutat cu elicopterul după ce și-a înjunghiat fosta iubită, dar și pe actualul ei prieten. Individul nu s-a oprit însă aici. Acesta a turnat benzină pe părinții fetei, iar ulterior a dispărut, relatează Realitatea PLUS. Cei doi au trei copii împreună și se pare că agresorul nu a putut să treacă peste despărțire.

Totul s-a întâmplat după miezul nopții când bărbatul care consumase alcool a intrat în casa fostei sale iubite și a înjunghiat-o atât pe ea cât și pe actualul iubit al acesteia. Apoi, orbit de furie a turnat benzină și pe părinții acesteia. Tatăl femeii a ajuns la spital cu răni grave iar mama sa este și ea în stare critică. Mama fetei a povestit că soțul ei, tatăl fetei, a ajuns în spital.

„Mi-e frica , mi-a pus benzina pe mine , omul meu e in spital, e fript in spital. O amenința că vine și îi omoară în casă, îi zicea intruna: când o sa te prind, o sa te omor. Noi de o saptamana nu am dus copilul la gradinita din cauza lui”. Despre fată, mama sa a relatat că este „foarte rău tăiată. A fost bagata in operatie”.

Acum, individul periculos este căutat de poliție. Martorii susțin că agresorul ar fi fugit și se ascunde în zona unei bălți din apropiere, prin pădure.

Bărbatul de 35 de ani se numește Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași. Se pare că ce doi s-au despărțit de aproximativ două luni luni, însă el nu a reușit să se împace cu ideea, relatează Realitatea PLUS.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *