Alertă în Poliție: Patru președinți de secții din Strehaia au plecat acasă cu ștampilele de control

Patru preşedinţi ai unor secţii de votare din oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi, au plecat acasă cu ştampilele de control, după ce sâmbătă seară au sigilat secţiile de votare. Poliţiştii au sesizat Autoritatea Electorală Permanentă.

Incidentul a fost semnalat Poliţiei de un bărbat, în vârstă de 37 de ani. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, după sigilarea căilor de acces ale celor patru secții de votare, folosind ștampilele de control, președinții acestor secții ar fi plecat cu ștampilele de control acasă. În acest context, a fost informată Autoritatea Electorală Permanentă-Direcția Județeană Mehedinți pentru dispunerea de măsuri legale.

„La data de 08 iunie a.c., ora 22.08, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani cu privire la faptul că preşedinţii a 4 secţii de votare din oraşul Strehaia ar fi plecat la domiciliile lor cu ştampile de control ale secţiilor de votare. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că după sigilarea căilor de acces ale celor patru secţii de votare folosind ştampilele de control, preşedinţii acestor secţii ar fi plecat cu ştampilele de control la domiciliu”, a transmis IPJ Mehedinţi.

De la începerea procesului electoral, structurile locale ale Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *