Alertă la SRI: Atac la ambasada Israelului din București. Un sirian a aruncat cu un cocktail Molotov în clădire

Un cetățean străin în vârstă de 34 de ani a încercat să incendieze ușa Ambasadei Israelului la București. El a fost prins și dus la audieri, informează B1 TV. Poliția Capitalei a anunțat că a fost alertată de SRI și că bărbatul de 34 de ani a ars un afiș de pe ușa ambasadei.

Astăzi, 3 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, de către Serviciul Român de Informații, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să se autoincendieze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cetățean străin. Anterior sosirii polițiștilor, acesta a fost imobilizat de către Brigada Antitero a Serviciului Român de Informații. De asemenea, lucrători din cadrul Serviciului Român de Informații, care asigurau securitatea instituției, au procedat la stingerea incendiului, fiind provocate distrugeri la un afiș de pe ușa, fără a fi înregistrate alte pagube materiale ori de altă natură”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit B1 TV, bărbatul ar fi cetățean sirian. El a fost dus la audieri. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 14.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *