Amenințare cu pistolul, la Botoșani, transmisă LIVE pe rețelele de socializare

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a postat pe reţelele de socializare imagini cu el având o armă în mână şi ameninţând o altă persoană, în Flămânzi, județul Botoșani.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au transmis că, în urma acțiunilor sale, tânărul este cercetat penal. Autoritățile au mai menționat că arma folosită în videoclip este din categoria celor supuse autorizării, neletală, iar tânărul respectiv nu era autorizat pentru deţinere, motiv pentru care a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ameninţare, după ce un tânăr, de 32 de ani, din oraşul Flămânzi, a postat pe o reţea de socializare un videoclip în direct, în care adresa ameninţări unei alte persoane din localitate, cu acte de violenţă, în timp ce manipula un pistol”, a precizat oficialii IPJ, potrivit Agerpres, citat de Știrileprotv.

Mai mult, tânărul a proferat injurii la adresa structurilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice. Astfel că, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *