ARAD Atac cu cocktailuri Molotov asupra unei case: Patru suspecţi au fost arestaţi

Patru tineri au fost arestaţi în Arad după ce ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) o casă din localitatea Şofronea, în urma unor neînţelegeri privind un scuter care a fost vândut şi care s-ar fi stricat. Suspecţii au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani şi sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cei patru tineri şi-au atacat victima pe timp de noapte.

După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au transmis procurorii.

Iniţial, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere, însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat vineri, pentru AGERPRES, că victima atacului vânduse un scuter cu suma de 4.500 de euro unuia dintre agresori. După ce vehiculul s-ar fi stricat, acesta a vrut să-l returneze, însă pentru că nu s-a înţeles cu vânzătorul, a vrut să se răzbune.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *