Atac sângeros la Botoşani: Doi agenţi de poliţie, aflaţi în timpul liber, bătuți de patru bărbați

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 34 şi 46 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

„Din cercetări, a reieşit faptul că în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, în timp ce se aflau pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan ar fi lovit cu pumnii şi picioarele două persoane de 26 şi 39 de ani, provocându-le leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale. Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor, prin comportamentul lor, au tulburat ordinea şi liniştea publică şi au provocat indignarea cetăţenilor”, a precizat Nenişcu.

Trei dintre bărbaţi au fost depistaţi în municipiul Botoşani, iar unul a fost prins pe Aeroportul Suceava, în timp ce încerca să părăsească ţara.

Victimele – doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani – au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Cercetările sunt efectuate de Poliţia municipiului Botoşani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *