Avocatul acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6, eliberat din arest

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că și-a ucis iubita însărcinată, după ce a aruncat-o de la etajul 6 al unui bloc, a fost plasat în arest la domiciliu. Avocatul a fost arestat în urmă cu un an și șapte luni după ce a fost acuzat că și-a ucis iubita care a căzut de la etajul al şaselea al blocului în care cei doi locuiau. Acum, judecătorii au schimbat decizia cu arestare cu cea de arest la domiciliu, scrie Ziarul de Iași.

Astfel, „se dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Felecanu Sebastian pe o durată de 30 de zile de la 06 februarie 2024 la 06 martie 2024, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) şi (2) C.proc.pen. pe durata arestului la domiciliu inculpatul Felecanu Sebastian are următoarele obligaţii:

– să nu părăsească imobilul în care locuieşte Mun. Iași …. Jud. Iaşi, fără permisiunea organului judiciar;

– să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

– să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

– să nu comunice cu membrii de familie ai victimei, cu martorii ori experţii din prezenta cauză.

Cu opinie separată în sensul respingerii, ca nefondată, a contestaţiei formulată de inculpatul Felecanu Sebastian şi obligării acestuia la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în motivația judecătorilor de la Înalta Curte de Justiție.

În iunie 2021, Monica Cioată, o avocată în vârstă de 26 de ani, a căzut de la etajul al şaselea al imobilului în care locuia cu prietenul său, avocatul Sebastian Felecanu. Bărbatul a sunat la 112, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

Din spusele vecinilor, între cei doi s-ar fi iscat un scandal monstru după ce s-ar fi întors împreună de la o petrecere. Iniţial, anchetatorii au luat în calcul ipoteza sinucideii, însă, la nici un an distanţă, pe baza unui set de expertize, dosarul sinuciderii a fost încadrat rapid la omor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *