Bărbat de 55 de ani a violat două fetițe, de 10 și 15 ani, pe care le-a întâlnit în Gara de Nord. A fost prins după 5 luni cu ajutor din străinătate

Două fete, de 10 și 15 ani, au fost violate de același bărbat. Individul a ademenit, într-o gară din București, fetița de 10 ani în locuința sa și într-un hotel, iar pe cea de 15 ani tot într-un hotel. A fost prins după 5 cinci luni de la primul viol, în București.

Pe 16 iulie, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, fetița de 10 ani a fost abordată de un bărbat, care, sub diverse pretexte, ar fi convins-o să meargă în locuința acestuia, iar acolo ar fi constrâns-o să întrețină mai multe raporturi sexuale. Ulterior, bărbatul i-ar fi luat telefonul mobil minorei și ar fi lăsat-o să părăsească locuința, informează Poliția Capitalei.

Două zile mai târziu, fetița a revenit în gară pentru a-și recupera telefonul mobil de la bărbat, moment în care acesta ar fi dus-o la un hotel din Capitală, unde ar fi constrâns-o, din nou, să întrețină relații sexuale.

Ulterior, fata a reușit să plece și a plecat cu un autocar în Râmnicu Vâlcea, unde a fost găsită de polițiștii din Vâlcea.

Totodată, pe 31 octombrie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri au fost sesizați de o adolescentă în vârstă de 15 ani că, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, a fost abordată de un bărbat, care sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în județul Vâlcea. După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani.

Individul are 55 de ani și, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum și a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat bănuiala că faptele au fost comise de el. Identificarea a fost făcută și cu ajutorul partenerilor din alte două state.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este Ioan Șerban, locuieste pe str. Mircea Vulcănescu și a fost condamnat anterior pentru infracțiuni la viața sexuală în Anglia. Acesta săvârșise fapte de furt, agresiune sexuală și tâlhărie și în Spania. Individul nu are loc de muncă, iar după fiecare faptă de viol asupra minorelor, petreute la Hotel Sanliv Confort din Sectorul 6 și Hotel Venus din Sectorul 1 pleca din București, cu gândul că nu va fi găsit. Bărbatul a fost localizat și depistat în județul Brașov. A fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *