Bărbat de 56 de ani, acuzat că are o relație amoroasă cu nepoata de 13 ani

Anchetatorii Secției 21 din Capitală au declanșat o anchetă după ce un cunoscut activist a venit la poarta unității însoțit de mama unei fete în vârstă de 13 ani, care a reclamat faptul că fiica ei are o relație amoroasă cu un bărbat de aproape 60 de ani. Activistul ar fi fost anunțat de una dintre prietenele fetei care abia împlinise 13 ani. Aceasta i-a trimis un scurt video pe care susține că l-a luat din telefonul victimei, în care fetița apare în timp ce se sărută tandru cu unchiul mamei sale.

Mai mult, tânăra care a făcut denunțul a spus că l-a văzut pe bărbatul trecut de prima tinerețe în timp ce o atingea în zonele intime și chiar ar fi găsit-o pe victimă dezbrăcată complet, în timp ce se afla în compania unchiului mamei sale, arată Gândul.

Părinții fetei nu știau nimic, dar după ce au aflat povestea s-au prezentat la sediul Secției 21, unde au făcut o sesizare scrisă.
Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că a fost deschis un dosar penal, pentru infracțiunea de agresiune sexuală, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *