Bărbat din Bihor s-a ales cu dosar penal fiindcă a incitat la proteste

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a incitat la proteste de stradă. Acuzația poliției e simplă: omul a incitat la blocarea drumurilor publice, de unde putem deduce că susținea protestele fermierilor și ale transportatorilor.

Detaliile oferite de poliție:

La data de 13 ianuarie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de instigarea publică, raportată la infracțiunea de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii de la investigații criminale îl bănuiesc pe un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, că, la data de 12 ianuarie a.c., prin intermediul unei aplicații de comunicare online, ar fi transmis mesaje prin care instiga la blocarea drumurilor publice în zona Valea Oltului și DN1 pe tronsonul Brașov – Ploiești, în noaptea de 14/15 ianuarie a.c.,pentru a întârzia livrarea de produse alimentare esențiale populației, respectiv carne, fructe, etc.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *