Bărbat din București, răpit dintr-un complex rezidențial. Poliția îi caută pe autori

Un bărbat din București ar fi fost răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1 al Capitalei. Ulterior, acesta a fost găsit pe o stradă din acelaşi sector. În aceste momente, poliţiştii din Capitală caută mai multe persoane care l-ar fi răpit pe bărbat.

Poliţia Capitalei – Secţia 2 a fost sesizată de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au început verificările, în vederea depistării autovehiculului respectiv, potrivit unui comunicat al DGPMB, informează Agerpres.

„În urma activităţilor specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima”, conform informațiilor din comunicat.

În acest caz sunt efectuate investigaţii, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor, a transmis Poliţia Capitalei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *