Bărbat din Olt a obligat o adolescentă să întrețină relații sexuale. A fost arestat pentru viol și trafic de minori

Un bărbat din județul Olt este arestat pentru că a obligat o fată de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el, dar și cu alți bărbați.

Individul a racolat fata de 15 ani pe care a ținut-o în casa lui și a violat-o de mai multe ori. Mai mult, el a profitat de vulnerabilitatea minorei și de faptul că ea avea probleme cu familia, a obligat-o să se prostitueze cu mai mulț bărbați, în locuința lui, pentru sume cuprinse între 50 și 300 de lei, iar infractorul ținea toți banii pentru el, conform Ziare.com.

„Poliţiştii Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, ambele în formă continuată. În urma cercetărilor efectuate, s-a reţinut că, în luna ianuarie 2024, bărbatul cercetat ar fi racolat o persoană vătămată minoră (de 15 ani), pe care ar fi adăpostit-o în locuinţa sa şi ar fi întreţinut cu aceasta, în mod repetat, relaţii sexuale”, a transmis, luni, IGPR.

Bărbatul a fost prins și, duminică, s-a dispus arestare sa preventivă pentru 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *