Bărbat din Olt, prins beat la volan și fără permis, de două ori în aceeași zi. Făptașul a fost oprit de polițiștii de la aceeași secție

Un bărbat din Olt conducea, luni, sub influența alcoolului și fără permis pentru nicio categorie a fost prins de polițiști și dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, după care a urcat din nou la volan. Bărbatul de 40 de ani avea în curte o mașină pe care trebuia să o repare, dar s0a decis să o și încerce. Astfel, s-a urcat beat la volan și fără permis. Nu a mers prea mult pentru că a fost oprit de polițiști, conform Adevărul.

Pentru că oamenii legii au simțit că acesta consumase alcool l-au testat cu etilotestul care a indicat o alcoolemie de 0,98 mh/l de alcool pur în aerul expirat. Ulterior, l-au condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor din sânge. După câteva ori, individul s-a urcat din nou la volan și a fost oprit de polițiștii de la aceeași secție, pe aceeași strada ca prima oară.

A fost din nou testat cu etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar de data aceasta nu a mai fost lăsat liber și polițiștii l-au reținut preventiv.

Bărbatului i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea a unui autovehicul sub influența alcoolului dar și pentru conducerea mașinii fără a deține un permis.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *