Bărbat prins cu 1.500 de maşini pe numele său, dar fără permis de conducere

Un cetățean român se află în mijlocul unei investigații în care este acuzat că a obținut 750.000 de euro după ce a înregistrat în numele său peste 1.200 de vehicule în Italia, conform Monza Today, citat de Libertatea.ro.

Individul în cauză nu a obținut niciodată permisul de conducere, dar de-a lungul timpului a achiziționat peste 1.200 de vehicule prin intermediul firmei sale, majoritatea fiind înregistrate pe numele său. Aceste vehicule au fost ulterior utilizate de alte persoane. Conform cercetărilor, cetățeanul român ar fi obținut astfel un profit ilicit de aproape 750.000 de euro, din cauza plăților neachitate către autoritățile fiscale și neplății taxelor de drum.

Anchetatorii au fost destul de reticenți în a furniza detalii despre român, cu excepția informației că acesta locuiește în provincia Monza și Brianza de ceva timp. Comisarul de poliție din Monza a solicitat aplicarea unei măsuri speciale de supraveghere, așteptând ca un judecător să decidă în acest sens.

Începând din 2011, pe lângă acuzațiile de evaziune fiscală, individul a fost prins de poliție de 20 de ori conducând fără permis și comițând alte încălcări rutiere. A încercat adesea să scape de controale prin fugă cu mașini rapide, inclusiv în zone rezidențiale, și a cauzat două accidente grave în timpul acestor încercări.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *