Bărbatul împușcat de polițiștii din Botoșani, în timpul unei urmăriri, a rămas fără rinichi și o bucată din colon

Tânărul în vârstă de 25 de ani din judeţul Suceava împuşcat de poliţiştii din Botoşani în timpul unei urmăriri în trafic a rămas fără un rinichi, iar medicii au fost nevoiţi să extirpe şi o bucată din colon, atinsă de glonţ. Medicii au scos din corpul bărbatului două gloanţe, informează News.ro.

Bărbatul de 25 din judeţul Suceava împuşcat de către poliţiştii din Botoşani în timpul unei urmăriri în trafic a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la Spitalul Mavromati din Botoşani. În timpul operaţiei, medicii au fost nevoiţi să extirpe un rinichi atins de glonţ şi o bucată din colon. În plus, bărbatul a pierdut mult sânge.

Pacientul a ajuns în şoc hemoragic prin plagă împuşcată-glonţ, lombară dreaptă, penetrantă, perforativă, cu dilacerare de rinichi drept, hematom perirenal dreapta, cu perforaţie de colon transvers dreapta, cu efracţie de arteră colică medie şi venă colică medie. Prezenta un hematom de colon transvers şi mezocolon transvers, cu plagă transfixiantă de perete gastric posterior şi anterior, marea curbură glonţ intraparietal abdominal anterior epigastru, hematurie macroscopică, corectată , anemie posthemoragică severă. Plagă împuşcată-glonţ, hemitorace stânga posterior, superior, profundă, nepenetrantă. S-a intervenit imediat în sala de operaţii, viaţa fiind pusă în pericol. Ulterior a fost transferat pe secţia terapie intensivă pentru supraveghere continuă”, a declarat pentru monitorulbt.ro, şeful secţiei chirurgie generală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Iulian Preda, care a participat la intervenţia chirurgicală.

Jurnaliştii locali notează că poliţiştii au tras 40 de cartuşe în timpul urmăririi, iar zece dintre acestea au atins maşina, două rănindu-l pe şofer.

Un tânăr de 25 de ani din Suceava a fost împuşcat de către poliţişti, în timpul unei urmăriri în trafic, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

El a fost oprit de către agenţii de la poliţia rutieră, apoi a demarat în trombă, fiind urmărit pe o distanţă de cinci kilometri, în timpul acţiunii poliţiştii folosind pistoalele. În urma verificărilor, poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului condus de bărbat 93 de butelii cu agent refrigerant, aduse din Ucraina fără documente.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *