București: Traficanți de droguri, prinși în flagrant de DIICOT, în timp ce vindeau cocaină şi metamfetamină 

Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce comercializau cocaină şi metamfetamină către consumatori din Capitală, fiind efectuată o percheziţie la domiciliul acestora unde au fost descoperite droguri de mare risc şi bani.

La data de 07.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, transmite DIICOT într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că, în perioada iunie – iulie 2024,  un suspect a procurat, deținut și vândut în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul București.”La aceeași  dată, acesta a fost prins în flagrant în timp ce,  împreună cu un membru al familiei sale, comercializa cantitatea de 17 grame cocaină (drog de mare risc) și aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc). De asemenea, pe parcursul percheziției efectuate la locuința acestora au fost identificate și ridicate alte aproximativ 40 grame metamfetamină,  cantitatea de 50 grame canabis, două grindere,  suma de peste 18.000 lei, precum și alte mijloace de probă”, mai arată sursa citată.

Audierile s-au desfășurat la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Călărași. Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași.  Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală și  Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *