Captură uriașă de droguri: Două kg de „cristal”, găsite de DIICOT în Maramureș

Aproximativ două kilograme de cristal au fost confiscate de polițiștii și procurorii DIICOT Maramureș în urma unor percheziții, făcute vineri, într-un dosar de trafic de droguri.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Maramureș, împreună cu procurorii DIICOT Maramureș, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2023 – ianuarie 2024, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub numele de cristal), unor consumatori din județul Maramureș.

În urma celor 11 percheziții domiciliare făcute vineri au fost ridicate aproximativ două kilograme de cristal, mai multe cutii cu pliculețe tip ziplock, obiecte cu urme de substanță, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Tot vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *