Cernavodă: Pieton accidentat mortal pe Autostrada Soarelui

Un bărbat de 33 de ani a fost accidentat mortal de un autotren pe Autostrada Soarelui, în zona localității Cernavodă. Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, transmite AGERPRES.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis printr-un comunicat de presă că pe 1 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi că s-a produs un accident pe Autostrada Soarelui, în zona localității Cernavodă.

Potrivit comunicatului transmis de IPJ Constanța, accidentul soldat cu moartea bărbatului de 33 ani, a avut loc în jurul orei 01:10, în noaptea de duminică spre luni.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 51 de ani, ar fi condus un ansamblu rutier format din autotractor şi semiremorcă şi ar fi lovit un pieton, respectiv un bărbat, de 33 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea autostrăzii. În urma accidentului rutier, pietonul a decedat”, conform comunicatului transmis de IPJ Constanța.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *