Ciucă, de Ziua Rezervistului Militar: „Toţi militarii de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituţie profesionistă!”

Liderul PNL Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului şi general în rezervă, afirmă, în mesajul transmis de Ziua Rezervistului Militar, că toţi militarii activi de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituţie profesionistă şi respectată de aliaţi, ca urmare a eforturilor depuse, ani de-a rândul, de către cei care formează acum corpul rezerviştilor. „Ştiu câtă greutate are în inima unui militar decizia trecerii în rezervă şi cât de mari sunt schimbările din viaţa de zi cu zi.”, spune el.

”De Ziua Rezervistului Militar, îi celebrăm pe cei care au construit Armata României de azi, servind cu onoare sub drapel. Experienţa rezerviştilor este o resursă nepreţuită pentru formarea tinerelor generaţii de militari activi, care au nevoie de îndrumare în cultura organizaţională a sistemului militar”, afirmă Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Conform liderului PNL, fost ministru al Apărării, el însuşi general în rezervă, rezerviştii care au dedicat ţării cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor ştiu ce presupune înfruntarea greutăţilor specifice serviciului militar.

”Ca urmare a eforturilor depuse, ani de-a rândul, de către cei care formează acum corpul rezerviştilor, toţi militarii activi de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituţie profesionistă şi respectată de aliaţi. Ştiu câtă greutate are în inima unui militar decizia trecerii în rezervă şi cât de mari sunt schimbările din viaţa de zi cu zi. Transmit rezerviştilor cele mai calde urări camaradereşti, de împlinire şi succes, iar celor în retragere le doresc sănătate şi viaţă lungă!”, scrie Ciucă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *