Ciucă, la discuții cu șeful Rheinmetall: „Automecanica Mediaş are capacitatea să devină o companie fanion a industriei româneşti de apărare”

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut vineri o întrevedere cu Armin Papperger, CEO al Rheinmetall – compania care a cumpărat fabrica Automecanica Mediaş, el afirmând că stimularea producţiei de echipamente destinate domeniului militar reprezintă o prioritate pentru toate statele membre NATO. „Automecanica Mediaş are capacitatea să devină o companie fanion a industriei româneşti de apărare. Armin Papperger mi-a prezentat planurile de dezvoltare pe care le-a pregătit pentru România”, a transmis preşedintele Senatului.

Ciucă a precizat că, în acest context geopolitic complicat şi plin de provocări, stimularea producţiei de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO.

Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piaţa românească va atrage şi alţi investitori germani de calibru.”, a mai spus preşedintele PNL.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *