Constanța. Șofer de ambulanță a plecat beat în misiune: „Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!”

Scene revoltătoare la Constanța, unde un șofer de pe o ambulanță a fost prins de către polițiști în timp ce era în misiune, conducând autospeciala în stare de ebrietate. La Constanța, un ambulanțier a creat agitație după ce a fost oprit de polițiști! Bărbatul, șofer pe o autospecială privată, a fost prins la volan cu o concentrație mare de alcool.

Incidentul a avut loc în timpul unei opriri de rutină efectuate de polițiști. Inițial, șoferul a fost supus unui test pentru substanțe interzise, iar rezultatul a ieșit negativ.  La un moment dat, agenții de poliție l-au rugat pe un ton politicos să sufle în etilotest, însă bărbatul a devenit recalcitrant și a evitat să sufle.

Cu toate acestea, când a suflat în aparatul etilotest, acesta a înregistrat o concentrație de 0.81 alcool în aerul expirat.

În încercarea de a scăpa de dosarul penal, șoferul de ambulanță le-a spus polițiștilor că se grăbea să își vadă mama la spital. „Ai mamă! Ai și tu o mamă! Toți aveți o mamă, toți aveți o mamă! Ce vrei? Ia, mă, permisul! Ia-mi mașina, ia ce vrei tu! Toți aveți o mamă!”, le-a spus bărbatul, potrivit imaginilor surprinse de la fața locului de jurnaliștii de la ZIUA de Constanța.

Bărbatul se afla la volanul unei ambulanțe private, fără a avea vreun pacient la bord. Bărbatul s-a ales cu dosar penal în urma acestui incident.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *