Controale la sânge pe litoral: Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri

Sunt controale la sânge pe litoral după numărul record de dosare penale. Polițiștii sunt in alertă, după ce zeci de tineri au fost prinși cu droguri la festivalul de muzică electronică din Mamaia.

Zeci de dosare penale, aproape 70 de persoane cercetate. Este bilanțul ofițerilor antidrog din aceste zile petrecute pe litoral, iar vacanța nu s-a terminat. Astfel, cel puțin 66 de persoane sunt cercetate după ce au fost depistate cu substanțe interzise asupra lor, iar controalele vor continua până la încheierea festivalului.

Deși litoralul este împânzit de forțe de ordine și politiști sub acoperire, cei care petrec la mare vorbesc de faptul că drogurile se găsesc la tot pasul. De altfel, fiecare participant la festival este oprit la intrare, și este percheziționat înainte să intre în zona de petrecere.

Cei peste 100 de DJ români și străini mixează non-stop, așa cum cere tradiția acestui festival, până pe 7 mai, în cele 4 corturi de pe plajă din Mamaia Nord.

Cu fiecare oră care trece creste bilanțul negativ al celor depistați cu substanțe interzise asupra lor, cei mai multi cetăteni străini, informează Antena 3 CNN.

Jandarmii de la gruparea mobilă au ridicat de la intrarea în festivalul de muzică electronică doi tineri, cetățeni străini pe care i-au dus la mașina de intervenții rapide. Cei doi au fost percheziționați în urma unor indicii că ar avea asupra lor substanțe interzise.

Festivalul se bucură de o participare masivă și de Paște, tocmai pentru că 80% dintre cei care si-au rezervat bilete online sunt cetățeni străini, nu sunt ortodocși.

După ce sunt identificați și li se confiscă drogurile pe loc, tinerii suspectați de trafic sau consum de stupefiante sunt predați ofițerilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *