Crima de la Medicina din Timișoara: Studenta ar fi încercat să se apere până în ultima clipă de ucigaș! Raport șocant al legiștilor

Scene impresionante lângă sicriul studentei ucise de iubitul ei la Timișoara. Zeci de prieteni și colegi ai Andreei au venit să o plângă și să-i aducă flori. Sicriul cu trupul neînsuflețit a plecat de la Institutul de Medicină Legală și va ajunge acasă, unde tânăra va fi condusă pe ultimul drum.

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul studentei la Medicină, ucisă cu sânge rece de iubitul ei. Andreea, de 21 de ani, a fost ucisă într-un apartament din Timișoara. Mirel, iubitul ei, a ucis-o cu o furie greu de imaginat. Pe corpul fetei, anchetatorii au descoperit nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit, în zona gâtului și a toracelui. Fata era aproape decapitată.

După ce a comis crima, iubitul Andreei s-a spălat, s-a schimbat de haine și a plecat acasă la părinți, în Caraș Severin. Acolo l-au găsit polițiștii după ce a fost anunțată crima la 112. La audieri, Mirel Dragomir, în vârstă de 23 de ani, student la Teologie și Medicină, a recunoscut fapta. Totul ar fi pornit din cauza geloziei, după ce tânăra i-ar fi spus iubitului său că vrea să încheie relația. Judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile.

Raportul IML în cazul Andreei arată că aceasta a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit și că ar fi încercat să se apere până la ultima suflare. Majoritatea loviturilor au fost la nivelul gâtului.

Andreea Morega avea 21 de ani și planuri mari pentru viitor. De câteva luni, era împreună cu Mirel Dragomir, student și el la Medicină, în vârstă de 23 de ani. Vineri seară, tânăra a fost găsită fără viaţă în apartamentul în care locuia împreună cu iubitul ei, sora și verișoara acestuia. Cazul tragic al Andreei și al lui Mirel Dragomir a șocat comunitatea din Timișoara, dar mai ales rudele și prietenii celor doi tineri.

Rudele tinerei nu ştiau prea multe despre noul iubit al fetei, decât că studiază și Teologia și cântă duminica în corul bisericii. Aceste lucruri i-au făcut să aibă încredere în el, nimeni așteptându-se vreodată că o astfel de tragedie ar putea avea loc.

„A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura!”, a strigat bunica fetei.

Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Atât ne pare de rău. Mă copleşeşte durerea”, a spus și mătușa studentei.

Sicriul cu trupul studentei la Medicină a fost ridicat de la IML și dusă în localitatea Padeș, județul Gorj, unde va fi condusă pe ultimul drum.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *