Crima din Dâmbovița: La petrecere participau mai multe vedete, chemate la audieri

Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete. Potrivit surselor STIRIPESURSE, bărbatul omorât este Anghel Sorin, 41 ani. De asemenea, sursele Antena 3 CNN au declarat că Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru că s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea. Potrivit sursei citate, agresorii erau din București și i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta. Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. După incident, aceștia au fugit cu mașina, fiind prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat victima decedată, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, bănuiți de comiterea faptei, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Alex Velea, surprins cum se distra cu suspecții

Cântărețul a fost surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment. Sunt imagini cu Laurențiu Marin, zis Solomon, surprins aseară cu Alex Velea la hotel în timp ce petreceau.

Între timp Alex Velea a fost audiat ca martor, în urma tragediei de la Padina. O petrecere din zona Padina, județul Dâmbovița, la care participau mai multe vedete, a devenit locul unei crime, după ce un conflict spontan a început, în cadrul căruia, un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal.

Cei trei bărbați suspectați se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participarea la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege, primele cercetări arătând că incidentul s-ar fi produs spontan, pe baza muzicii alese în cadrul petrecerii.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

După Alex Velea, și Antonia va fi audiată după crima de la petrecerea cu vedete

Un bărbat a fost ucis după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-un hotel din zona Padina, în Județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete. Petrecerea a avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care au participat și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, Alex Velea, care s-ar fi aflat în zonă în momentul crimei, a for audiat, însă nu a putut oferi prea multe detalii. „Nu am văzut nimic”, ar fi spus el în fața anchetatorilor.

Și iubita sa, cântăreața Antonia, prezentă și ea la evenimentul de fițe, va fi audiată de procurori, potrivit surselor noastre.

Din primele informații, cei trei trei bărbați care se află în custodia poliției sunt frați și fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Aceștia ar fi băieții vrăjitoarei Sidonia, alături de care, în imagini, ar fi fost surprins și Alex Velea.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului. În acest moment cei trei frați sunt reținuți. Unul dintre ei, Laurențiu Marin zis Solomon, este considerat autorul acestei crime.

În cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

„Vrăjitoarea” Sidonia, rupe tăcerea

Cei trei suspecți sunt membri ai clanului Fabian și fiii vrăjitoarei Sidonia. Aceasta a dat declarații în care susține că fiii ei au fost, de fapt, cei atacați în timpul petrecerii de noaptea trecută.

Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut. Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat, la Antena 3 CNN, Sidonia, mama suspecților.

Crima înfiorătoare care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la hotelul Belmont din Padina, județul Dâmbovița, ar fi avut loc din cauza unui conflict spontan, după ce soția victimei s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi început să danseze pe ritmuri de manele.

Surse judiciare ne-au precizat că după ce femeia a început să danseze, cei trei suspecți au schimbat replici care l-au deranjat pe soțul femeii și le-a cerut socoteală. Unul dintre bărbați a scos maceta și l-a fugărit pe soțul femeii prin tot restaurantul, până în spatele tejghelei, unde l-a înjunghiat. Victima a reușit să fugă apoi până în parcare, unde a fost tăiată a doua oară și nu a supraviețuit.

Cei trei suspecți, în vârstă de 24, 32, respectiv 19 ani, au fugit cu mașina imediat după crimă, fiind prinși la cabana „Cuibul cu dor”.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *