Crimă în Suceava: Alcoolul l-a făcut pe un tânăr de 21 de ani să omoare în bătaie un bărbat și pe al doilea să-l rănească grav

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce, sâmbătă seară, a bătut doi bărbaţi, iar unul dintre aceştia a murit, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, conform Agerpres.

Potrivit acestora, agresiunea ar fi avut loc în urma unui conflict spontan izbucnit într-un bar de pe raza localităţii Bărăşti din comuna Boroaia.

„Din verificări s-a constatat că în data de 16 martie 2024, în jurul orei 19,00, un tânăr de 21 de ani şi cumnatul său s-au deplasat cu atelajele hipo la un bar de pe raza localităţii Bărăşti, comuna Boroaia, judeţul Suceava, unde au consumat băuturi alcoolice, având un conflict cu alţi doi bărbaţi, localnici, de 46 şi 52 de ani. În urma conflictului, tânărul de 21 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent bărbaţilor de 46 şi 52 de ani, în urma cărora a survenit decesul bărbatului de 46 de ani şi vătămarea corporală a celui de 52 de ani”, au precizat, duminică, oficialii IPJ Suceava.

Tânărul de 21 de ani a fugit de la faţa locului, fiind depistat pe raza unei localităţi învecinate.

Tânărul de 21 de ani suspectat că i-a agresat pe cei doi, a fost depistat pe raza unei localităţi învecinate de către echipajele de poliţie. El se cunoştea cu cele două victime şi, pe fondul consumului de alcool, i-a bătut pe cei doi bărbaţi cu ranga, apoi i-a lăsat să zacă în şanţ. Agresorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Duminică, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.

Spread the love

One thought on “Crimă în Suceava: Alcoolul l-a făcut pe un tânăr de 21 de ani să omoare în bătaie un bărbat și pe al doilea să-l rănească grav

  1. Este o tragedie fara margini ce s-a intamplat in aceasta localitate. Este inadmisibil ca un tanar de 21 de ani sa ia viata altor oameni intr-un conflict spontan, si totul din cauza consumului de alcool. Sunt socata si inmarmurita de aceasta veste, iar gandurile mele se indreapta spre familiile celor doua victime. Justitia trebuie sa faca dreptate si sa-i pedepseasca pe vinovati conform legilor in vigoare. Sper ca astfel de cazuri sa fie evitate in viitor si ca viata umana sa fie mai valoroasa pentru noi toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *