Crimă șocantă în Prahova: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 și a anunțat că și-a ucis fiul

Crimă șocantă în Prahova. Un bărbat de 74 de ani și-a ucis fiul de 50 de ani și a anuțat crima la 112. Cadavrul bărbatului a fost găsit în locuinţă, cu plagă înjunghiată.

„La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că l-ar fi ucis pe fiul său în vârstă de 50 de ani, în locuinţă”, a transmis, IPJ Prahova.

Sosiți la faţa locului, oamenii legii au identificat cadavrul bărbatului, care prezenta o plagă înjunghiată.

Trupul bărbatului a fost ridicat şi urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. Persoana bănuită a fost găsită la faţa locului, iar la acest moment se află în custodia poliţiei, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta şi a fi luate măsurile legale în consecinţă”, mai arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *