Curtea de Apel a „întors” situația Mirunei Pascu: NU iese din arest, prelungire încă 30 de zile

Miruna Pascu, mama șoferului de 19 ani aflat sub influența drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel București. Pe 9 octombrie, Tribunalul București a hotărât ca Miruna Pascu să fie eliberată din arest și plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, însă procurorii au făcut contestație, admisă vineri de Curtea de Apel București.

În baza art. 425 (1) alin.7 pct. 2 lit.a Cpp rap. la art. 205 Cpp admite contestația declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – DIICOT – Structura Centrală împotriva încheierii din dată de 09.10.2023 pronunțate de judecătorul de camera preliminară din cadrul Tribunalului București. Desființează în parte încheierea contestată și rejudecând: Înlătura dispoziția de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsură controlului judiciar față de inculpata Pascu Miruna. În baza art. 348 alin.2 Cpp rap. la art. 207 alin.4 Cpp, constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luate față de inculpata Pascu Miruna, măsură pe care o menține. Menține celelalte dispoziții ale încheierii contestate care nu sunt contrare prezenței hotărâri. Definitivă”, se arată în decizia CAB.

Miruna Pascu este acuzată că ar fi șantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi amenințat-o pe prietenă lui Vlad Pascu că va face publice informații și imagini compromițătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *