Descinderi în București: O doctoriță a fost jefuită de iubitul ei de 35.000 de euro

Descinderi în București, după ce o doctoriță de la Spitalul Elias a fost jefuită de 35.000 de euro, bani cash, pe care îi avea în casă. Bărbatul care i-a furat banii era chiar iubitul ei!

La data de 3 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro. În fapt, la data de 26 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro, din locuința sa situată în Sectorul 1.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Astfel, în vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *