Descinderi la o unitate de învățământ privată din Brașov: Mascații au săltat mai mulți suspecți care ar fi luat mită

Polițiștii din Brașov fac luni dimineața trei percheziții, într-un dosar de luare de mită, la sediul unei unități de învățământ private, la cel al unei fundații și la locuința unei persoane fizice, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Brașov, luni dimineața, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, fac trei perchezitii domiciliare în municipiul Brașov, într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de luare de mită și dare de mită . Acestea vizează sediul unei unități de învățământ particulare, cel al unei fundații și domiciliul unei persoane fizice.

Se urmărește identificarea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe personale, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției în baza unor mandate de aducere a 5 persoane pentru audieri”, arată Poliția Brașov.

Acțiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *