Doi polițiști din Slatina s-au luat la bătaie în trafic. Unul a ajuns la spital

Un polițist dintr-o comună din Olt a ajuns la spital după ce a fost bătut de un alt polițist, cu trei ani mai tânăr decât el. Cei doi s-au bătut după ce s-au șicanat în trafic, potrivit Mediafax.

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt” transmite IPJ Olt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne”, se arată în finalul comunicatului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *