Doi tineri din Târgu Jiu au lovit și ameninţat un bărbat într-un autobuz. Au fost reținuți

Doi tineri, de 20 și 25 de ani, din Târgu Jiu au fost reţinuţi de poliţişti după ce au agresat fizic şi ameninţat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, într-un autobuz din municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Ioana Nanu, a precizat că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Târgu Jiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic şi ameninţat de doi bărbaţi pe care nu îi cunoaşte, împrejurare în care a fost tulburată ordinea şi liniştea publică, scrie Știrileprotv.

În urma sesizării, autoritățile au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, polițiștii au procedat la depistarea persoanelor implicate, în identitatea a doi bărbaţi, în vârstă de 20 şi 25 de ani, ambii din Târgu Jiu.

Faţă de cei în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca vineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *