Dublă crimă în Botoșani: Mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă. Principalul suspect ar fi avut o relație amoroasă cu copila de 14 ani

Au apărut noi detalii șocante despre dubla crimă din Botoșani, în urma căreia o mamă și fiica acesteia au fost ucise cu brutalitate. După ce, inițial, tatăl fusese considerat principalul suspect, polițiștii au găsit adevăratul vinovat. Cel acuzat de odiosul omor este tot o rudă: un nepot al femeii.

Au trecut mai bine de 3 zile de când o femeie de 47 de ani și fiica sa de 14 ani au fost omorâte cu brutalitate și aruncate într-un loc abandonat. Inițial, oamenii legii l-au bănuit pe soțul femeii.

S-a descoperit însă că adevăratul criminal este o altă rudă îndepărtată. Ucigașul de 37 de ani le-ar fi lovit pe cele două femei cu o toporișcă de mai multe ori. După aceea, le-a acoperit trupurile cu coceni de porumb și le-a dat foc. O vecină a fost cea care a văzut fumul ieșind din casa abandonată și a dat alarma.

Medicii au constatat că ucigașul că a avut discernământ când le-a luat viața, iar judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile. 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *