Explozii în Brașov: 46 de persoane, evacuate din locuințe

Mai multe explozii s-au produs vineri noapte la niște conductori electrici aflați la intersecția străzilor Griviței cu Mircea cel Bătrân din municipiul Brașov. Incidentul a necesitat evacuarea a 46 de persoane din zonă. Nu s-au înregistrat victime în urma exploziilor. Cu toate acestea, o persoană a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului, potrivit brasov.net.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis imediat la fața locului un echipaj CBRN, două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. Intervenția promptă și coordonată a forțelor de urgență a fost esențială pentru gestionarea situației.

La locul incidentului au intervenit, pe lângă echipele ISU, și echipe specializate de la Electrica și Distrigaz. Aceste echipe au lucrat împreună pentru a remedia problema și a asigura siguranța zonei.

După ce echipele specializate au finalizat intervenția și zona a fost declarată sigură, locatarii evacuați au fost în măsură să se întoarcă în locuințele lor. ISU Brașov a confirmat că nu mai există pericole pentru populație în urma acestui incident.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *