Focuri de armă la granița dintre România și Ucraina, în Maramureș: Au lăsat marfa și au scăpat prin pădure

Poliția de Frontieră a transmis, sâmbătă, că un grup de cinci persoane a vrut să introducă în România țigări ambalate în „pachete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul țării”. Pachetele valorau peste 58.000 de lei.

Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat, vineri, în apropierea frontierei, pe direcția localității Bistra, județul Maramureș, cinci persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul țării.

Persoanele au fost interceptate și au fost somate să se oprească. Pentru că nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de avertisment în plan vertical.

Cele cinci persoane au abandonat coletele și au fugit spre interiorul țării, profitând de terenul accidentat și de zona împădurită.

În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit zece colete voluminoase. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.996 pachete de ţigări de proveniență Duty Free, în valoare de 58.453 lei.

Polițiștii fac cercetări pentru contrabandă, sub directa supraveghere a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *