Fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru și cântăreața Emmy, săltați de Poliție: Acuzați că au sechestrat și bătut mai multe persoane – VIDEO

Poliția Capitalei a efectuat percheziții domiciliare la mai multe persoane! Vizată a fost o grupare de cămătari, potrivit surselor noastre, iar printre nume se află și fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru sau cântăreața Emmy.

„La data de 4 octombrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, în Municipiul București și Județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 27 februarie 2020, în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat și lovit un bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul. De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în locația precizată, cei doi bănuiți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința. Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuiților, la data de 4 octombrie 2023, au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. Persoanele bănuite au fost depistate și conduse la audieri, unul dintre bărbați, în vârstă de 33 de ani, aflându-se, în prezent, în stare de arest preventiv în altă cauză. În baza probatoriului administrat în cauză, față de trei bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și al Serviciului de Criminalistică din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lipsire de libertate. Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Poliția.

ARVE Error:
ARVE Error: Invalid URL in url
Invalid URL in url
detect_provider_and_id_from_url method needs url.

Cine e vizat de anchetă?

Potrivit unor surse apropiate de anchetă e vorba de un clan de cămătari din Capitală. Persoanele vizate sunt Baloi Raul-Liviu (aflat în arest pentru 30 de zile), Sirbu Marian (alias „Box” – arest 30 de zile), Batanasi Ionel-Elvis (control judiciar), Lache Vlad Cristian (arestat în altă cauză), Negurici Emilia Loredana. Printre persoanele vătămate se numără: Bibac Mihai (alias Mutu), Dima Alexandru (alias Alin Tatuatu).

Liderul interlop bucureștean Marian Sîrbu e fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *