Galați: O tânără vorbea cu o păpușă în secția de votare. A fost preluată de un echipaj medical

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost preluată de un echipaj medical dintr-o secție de votare din municipiul Galați, după ce a fost văzută adresându-se unei păpuși pe care o ținea în brațe, potrivit Observatornews.ro.

Inspectoratul de Poliție Județean Galați spune că incidentul a avut loc în jurul ore 14:00, la Secția de votare nr. 148 din municipiul Galați. Tânăra, despre care polițiștii spun că „afișa un comportament neadecvat”, a fost rugată să se legitimeze.

„O femeie în vârstă de 28 ani, din Galați, care afișa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căști audio și avea cu ea o păpușă căreia îi vorbea. Persoana în cauză a solicitat să intre în secția de votare moment în care polițistul aflat în dispozitiv de ordine publică a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării”, a povestit IPJ Galați.

Tânăra a refuzat să discute cu polițistul, iar acesta a solicitat intervenția unui echipaj medical. În cele din urmă, femeia a fost dusă la spital.

Femeia a refuzat să comunice cu polițistul și a părăsit incinta secției de votare. În afara secției, aceasta a început să vorbească la telefon și ulterior cu păpușa, aspect observat de către polițist, care a solicitat prezența unui echipaj medical de urgență. Persoana în cauză este cunoscută cu afecțiuni psihice. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galați”, au mai declarat reprezentanții IPJ Galați.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *