Haos în București: Tânăr de 16 s-a drogat și s-a urcat la volan. Alți doi șoferi au fost prinși beți

Poliţiştii din Bucureşti au reţinut, în ultimele 24 de ore, trei persoane pentru infracţiuni comise în trafic. Un adolescent de 16 ani, fără permis, a fost prins la volanul unei maşini, în Sectorul 5. Testul a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. Doi şoferi au fost prinşi sub influenţa alcoolului, unul a provocat un accident, rănind două persoane, cel de-al doilea nu deţinea permis de conducere.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat, marţi, că, în ultimele 24 de ore, trei persoane au fost reţinute, fiind acuzate de infracţiuni în trafic.

Astfel, poliţişti au oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 16 ani, pe o stradă din Sectorul 5.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. Totodată, din verificările efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Brigada Rutieră.

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Un șofer beat a provocat un accident

De asemenea, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Şos. Mihai Bravu.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 53 de ani, care se deplasa pe Şos. Mihai Bravu dinspre Str. Baba Novac către Str. Vatra Luminoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit pereţii Pasajului Muncii şi s-a răsturnat pe plafon. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis sursa citată.

În urma accidentului, a rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Șofer beat, fără permis

În plus, un tânăr de 27 de ani a fost oprit în trafic pe raza Sectorului 5.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana în cauză fiind condusă la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice. Totodată, din verificările efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai transmis sursacitată.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *