Incendiu înainte de jurământ: Sute de elevi de la Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani, transformați în pompieri: Au stins focul – VIDEO

Incident neprevăzut chiar înainte de depunerea jurământului la Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani. Elevii, care se pregătesc să devină jandarmi, au devenit pentru un moment pompieri și au reușit să stingă flăcările care a cuprins o locuință.

„Nu a fost nevoie de niciun ordin. Unul dintre elevi a sunat imediat la 112, iar ceilalți au fugit către locul unde erau furtunurile de stins incendiu. În câteva secunde, toți cei 330 de elevii ai Școlii de Jandarmi din Drăgășani, au format dispozitivul de stingere. Viteza lor de reacție a făcut posibilă evitarea unei tragedii, prin împiedicarea extinderii incendiului de la anexa care luase foc la întreaga locuință în care se aflau proprietarii. Oamenii nici nu bănuiau ce se întâmplă. Chiar dacă se pregătesc să devină jandarmi, pentru un scurt timp elevi au devenit pompieri”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

ARVE Error: Invalid URL https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/459295873092185/ in url
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *