Incendiu violent la Judecătoria Cornetu. Intervenție contracronometru a ISU Ilfov: Focul s-a extins rapid, din cauza vântului

Intervenție contracronometru, la această oră, în localitatea Cornetu, județul Ilfov. Pompierii se luptă cu flăcările care au cuprins Judecătoria Cornetu. În aceeași clădire își desfășoară activitatea și un centru cultural. Incendiul violent se manifestă la mansardă, pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp. De teama flăcărilor uriașe, localnicii au ieșit pe străzi, mai ales că focul s-a extins rapid din cauza vântului puternic.

Se redimensionează dispozitivul, la fața locului rămân 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde își desfășoară activitatea Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu, situată pe Șoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, județul Ilfov”, informează ISU București-Ilfov.

Incendiul se manifestă la nivelul mansardei, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp.

În jurul orei 5:00, incendiul a fost localizat. În continuare se lucrează la lichidarea flăcărilor și la decopertarea clădirii.

La fața locului intervin 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Nu au fost înregistrate victime. 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *