Incident șocant la o școală din Vaslui: Un profesor a sunat la 112 ca să reclame că îl bat colegii

Un profesor de matematică de la Şcoala Gimnazială „Elena Cuza” din Vaslui a stârnit un incident neașteptat după ce a sunat la numărul de urgență 112 pentru a reclama că este agresat de colegi.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au avut surpriza ca profesorul să le spună că nu îi face nimeni nimic, dar a sunat pentru că avea o plângere făcută la ei tot pentru agresiune, dar care nu a fost soluționată, potrivit Știrile ProTv.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, profesorul în vârstă de 60 de ani a fost sancționat contravențional cu avertisment pentru apel abuziv la numărul de urgență. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul a sunat în cursul zilei de miercuri la 112 pentru a reclama că a fost agresat de un coleg.

Având în vedere că fapta sesizată nu s-a confirmat, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112″, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

Profesorul de la Şcoala Gimnazială „Elena Cuza” este cunoscut pentru abateri anterioare și se află în vizorul unei cercetări disciplinare pentru comportament neadecvat în cadrul unei ședințe a consiliului profesoral.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *