Interlop celebru din Dâmbovița, săltat de Poliție

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, jud. Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, la un bărbat de 48 de ani. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere, cel în cauză fiind condus la audieri.

În urma probatoriului administrat, astăzi, 8 februarie a.c., față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând ca mâine, 9 februarie, să fie prezentat instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Investigațiile au fost demarate după ce, la data de 9 octombrie a.c., un bărbat de 46 de ani, din Românești, a sesizat telefonic faptul că, în cursul nopții de 8 spre 9 octombrie a.c., i-ar fi fost sustrași bani dintr-un autoturism.

Din cercetări a rezultat că persoane necunoscute, având fețele acoperite și utilizând un autoturism care nu ar fi avut montate plăcuțele cu număr de înmatriculare, ar fi spart luneta unui autoturism, iar din portbagajul acestuia ar fi sustras o geantă în care se aflau 50.000 de lei. Ulterior, în urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv bărbatul de 48 de ani, din București.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru infracțiunea de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. Conform unor surse judiciare, bărbatul în cauză este Sandu Maris, zis „Cioară”, un apropiat al Clanului Caran și fin al temutului interlop Sandu Geamănu.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *