Intotero (Familie) a anunțat o campanie antidrog în centrele universitare: „Vom avea cea mai amplă campanie de prevenție”

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a anunțat o campanie antidrog în 20 de centre universitare din România, cu sprijinul ministerelor care fac parte din Consiliul Suprem de Apărare a Țării, transmite Agerpres. Campania se va desfășura în luna aprilie.

„Vreau să vă anunţ că, începând din data de 1 aprilie până la finalul lunii aprilie, cu sprijinul fondurilor de la Comisia Europeană pe Anul tineretului, vom avea, cred eu, cea mai amplă campanie de prevenţie pe ceea ce înseamnă consum de droguri, dar şi alte forme de adicţie, violenţă domestică, trafic de persoane. Vom fi prezenţi în toate centrele universitare din România, respectiv 20 de centre. Este o campanie pe care o vom desfăşura cu sprijinul ministerelor care fac parte din CSAT”, a declarat Natalia Intotero, luni, la Focșani, într-o conferință de presă.

Ministrul Familiei a precizat că în campanie vor fi implicați studenți din facultățile de Medicină, Asistență socială sau Psihologie, precum și tineri care au reușit să depășească problemele de dependență.

Natalia Intotero a mers la DGASPC Vrancea, luni, în contextul unei acțiuni de distribuție a unor produse pentru copiii instituționalizați, pentru atenuarea riscului de excluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în centrele rezidențiale ale Protecției Copilului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *