Jaf ca în filme: Opt mascați cu arme albe au dat buzna la o petrecere și au aliniat victimele la perete

Un incident neobișnuit a șocat orașul Iași, după ce opt bărbați mascați și înarmați, cu cuțite și bâte, au intrat într-un apartament unde avea loc o petrecere. Suspecții au aliniat petrecăreții la perete, i-au jefuit de bani, telefoane și bijuterii, apoi au fugit. Poliția din Iași este acum în alertă și investighează acest caz care pare desprins dintr-un film, relatează Ziarul de Iași.

În mijlocul unei petreceri, opt indivizi mascați au forțat intrarea în apartamentul din cartierul Nicolina, Iași. Ei erau înarmați cu bâte și cuțite și au acționat rapid. Suspecții au pătruns în locuință când unul dintre participanți a deschis ușa, întrerupând atmosfera festivă. Petrecăreții au fost aliniați la perete, iar atacatorii le-au luat tot ce aveau asupra lor, inclusiv bani, bijuterii și telefoane mobile.

După ce i-au jefuit pe petrecăreți, hoții au fugit de la locul faptei. Aceștia purtau cagule pentru a-și ascunde identitatea, iar victimele au rămas în stare de șoc în urma atacului.

Autoritățile locale, inclusiv polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Iași, au demarat o anchetă pentru a identifica și captura suspecții. Cazul a fost clasificat ca tâlhărie și este investigat în continuare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *