Jaf în București: Doi bărbați au FURAT o mașină care avea cheia în contact

Doi bărbaţi, fără permis de conducere, au furat o maşină din Bucureşti, care avea cheia în contact, şi au condus-o pe rând. Poliția Capitalei a transmis că doi bărbaţi, unul de 22 de ani şi celălalt de 36 de ani, au fost reţinuţi pentru furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis.

„În fapt, la data de 22 februarie 2024, un bărbat sesiza faptul că i-ar fi fost sustrasă maşina parcată la o adresă din Sectorul 3. În urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie au depistat în trafic, în aceeaşi zi, autoturismul în cauză, acesta fiind condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în maşină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, cazul fiind preluat de către Serviciul Furturi de Autohevicule”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit autorităților, bărbatul de 36 de ani a furat maşina, după ce a găsit cheia autoturismului, care se afla în contact, apoi a condus-o deşi nu are permis.

Ulterior, în aceeaşi zi, acesta ar fi încredinţat-o tânărului de 22 de ani, deşi cunoştea că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, moment în care a fost depistat în trafic, de către poliţişti”, a menţionat sursa citată.

În caz, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt este cercetat sub control judiciar.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *