Lovitură a Poliției de Frontieră și DIICOT: 40 de kilograme de droguri, găsite în cabina unui TIR

Un cetățean străin a fost prins de polițiștii de frontieră și de procurorii DIICOT în timp ce transporta pe ruta Bulgaria – Germania aproximativ 40 de kilograme de metanfetamină. Drogurile găsite în vama Calafat erau ascunse în cabina unui camion.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, împreună cu procurorii DIICOT Craiova, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cetățean străin, cercetată pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Astfel, aceasta a fost prinsă în flagrant delict de către polițiștii de frontieră la intrarea în țară, în timp ce ar fi deținut și transportat, pe ruta Bulgaria – Germania, aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină (drog de mare risc), ascunse în capitonajul cabinei camionului pe care îl conducea.

La aceeași dată, procurorii DIICOT Craiova au dispus reținerea cetățeanului străin, cercetat pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *