Mașinile care vor fi interzise pe șoselele din România, pe timpul nopții. Șoferii riscă amenzi uriașe

O anumită categorie de mașini va fi interzisă pe șoselele din România, pe timpul nopții. Iată ce amendă uriașă riscă conducătorii auto în caz contrar.

O nouă lege ar putea stârni motive de revoltă în rândul șoferilor din România. Circulația anumitor autoturisme ar putea fi strict interzisă pe timpul nopții pe șoselele din țară. Mai mult, cei care vor fi prinși cu vehicule zgomotoase în intervalul orar de odihnă ar putea fi amendați cu mii de lei.

În această categorie care ar putea avea parte de această restricție intră toate mașinile și motocicletele care generează zgomot puternic ar putea fi supuse unei interdicții de circulație în timpul nopții, potrivit Click.

De asemenea, în caz contrar, toți cei care încalcă această regulă ar putea fi sancționați cu amenzi în valoare de până la 5.000 lei. În acest fel, se propune ca aceste vehicule să fie interzise în oraș în intervalul orar 22:00 – 8:00, perioadă considerată de odihnă, dacă zgomotul produs de acestea depășește 95 de decibeli, potrivit unui proiect propus de Gabriel Rău, consilier general din partea USR.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *