Medicul acuzat că a mutilat mai multe persoane este cercetat sub control judiciar

Medicul acuzat că a mutilat mai multe persoane după ce a făcut operaţii estetice este cercetat sub control judiciar şi are interdicţia de a mai efectua intervenţii chirurgicale: „Faţă de persoana în cauză au fost dispuse măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile şi interdicţia de a efectua intervenţii chirurgicale de orice natură”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţiştii au făcut marţi, 15 percheziţii într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală.

Percheziţiile au avut loc în municipiul Bucureşti, la locuinţele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor şi la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenţii chirurgicale estetice şi reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro”, au precizat poliţiştii.

Ei au menţionat că în urma extinderii cercetărilor au loc verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Vizat de aceste percheziţii este acelaşi medic specialist în chirurgie plastică, care era cercetat sub control judiciar după ce făcuse trei operaţii în urma cărora pacientele au suferit complicaţii medicale şi au rămas cu probleme estetice grave şi permanente.

Măsura anchetării sub control judiciar în precedentul dosar a fost luată la sfârşitul lunii ianuarie de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *