O femeie a fost salvată de poliţişti dintr-un apartament din Capitală, unde fiul ei distrugea tot ce prindea în cale

Polițiștii au intervenit duminică seara pentru salvarea unei femei dintr-un apartament din București, unde fiul ei distrugea toate lucrurile.

Femeia a căzut victima propriului fiu care a ţinut-o încuiată în apartament şi a distrus tot ce i-a stat în cale, potrivit Antena3.ro. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 23:30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, o persoană se manifestă agresiv. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cu un comportament agitat, este încuiat pe interior și distruge lucruri din casă, în imobil aflându-se și mama lui, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Având în vedere cele constatate, a fost solicitat sprijinul unei echipe de negociatori. La adresă s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a forțat intrarea în imobil și a procedat la imobilizarea bărbatului, mama acestuia fiind salvată.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *